Transport

Met onze eigen truck trailer zijn we flexibel en kunnen u de service bieden om uw voertuigen in de havens van Antwerpen, Rotterdam of Amsterdam af te leveren. Daarnaast hebben we goede contacten met externe transportbedrijven die ons kunnen ondersteunen als de situatie daarom vraagt.


Verzending

Al vele tientallen jaren hebben we uitstekende contacten met alle grote rederijen, daarom kunnen we u altijd de beste zeevracht tarieven aanbieden voor uw vrachtwagen of container naar elke haven ter wereld!


Laden & Stapelen

We zijn ook goed uitgerust en zeer ervaren in het laden van uw vrachtwagens of onderdelen in 20 of 40 containers, neem contact met ons op voor de mogelijkheden en als u uw vrachtwagens of trailers gestapeld wilt hebben, vraag het ons ook.


Demontage

Als u uw vrachtwagens in onderdelen gedemonteerd wilt hebben, staat ons ervaren team van monteurs klaar om u nauwgezet van dienst te zijn.

Verzekering en transitregistratie

Als u uw truck naar uw bestemming wilt rijden, kunnen we voor u een transit / exportregistratie voor u regelen, inclusief verzekering. Bekijk de mogelijkheden bij ons!

Contact

We horen graag van u

Heeft u vragen of heeft u ergens hulp bij nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande gegevens. Wij staan klaar om u te helpen!

Dit veld mag niet leeg zijn. Gebruik geen speciale tekens.
Het ingevulde emailadres is niet geldig.
Gebruik enkel cijfers, spaties en + teken.
Dit veld mag niet leeg zijn.Gebruik geen speciale tekens.

Het bericht is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.